• Maison Fossier ifrån Reims i Champagne

  Posted on mars 7, 2012 by in Fossier, Produkter

  Rosa Reims Biskvier till Champagne 

  Den rosa biskvier bakas efter samma recept som den ursprunglig Rosa biskvin och har således exakt samma utformning och sammansättning, med enda skillnad att den Är en tredjedel av den ursprungliga biskvin.Den mindre storleken gör att den passar perfekt på ett buffébord eller på kaffe- eller tefatet.

  Den rosa biskvin, hyllad av såväl kökschefer som amatörer av det kreativa köket, avsmakas ensam eller i som ingrediens i eller som dekoration till desserter såsom ”charlotte russe-târtor” eller andra bakverk.

  Doppa i ett glas champagne eller rött vin. Biskvins textur gör att den inte löses upp. Det gör också att den är mycket användbar i efterrätter t.ex. tiramisu och tårtor.

  Var kna man köpa Biscuits Roses de Reims? Här…

Comments are closed.